Back To Top

 • SRRS TAKMIČENJA

  U organizaciji Saveza radio-amatera Republike Srpske održavaju se takmičenja HF KUP SRRS i VHF KUP SRRS.

 • HF KUP SRRS

  HF KUP SRRS je tradicionalno takmičenje koje se održava od 1999. godine, radi se na 80m opsegu i ima međunarodni karakter. Pravo učešća u takmičenju imaju sve licencirane ARS, koje prihvataju pravila takmičenja..

 • HF KUP SRRS

  HF KUP SRRS se održava početkom mjeseca marta, petak pred prvi puni vikend. Takmičenje se održava u terminu 17:00-18:30 časova (MEZ), podijeljeno je u dva 45 minutna perioda. Kategorije učesnika su: SRRS - članovi SRRS, VS - velika snaga i MS - mala snaga za sve ostale učesnike.

 • VHF KUP SRRS

  VHF KUP SRRS se tradicionalno održava od 1999. godine. koje se održava na 2m opsegu. Takmičenje je meunarodnog karaktera. Pravo učešća u takmičenju imaju sve licencirane ARS koje prihvataju pravila takmičenja.

 • VHF KUP SRRS

  HF KUP SRRS se održava u istom terminu sa VHF IARU R1 takmičenjem, a to je prvi puni vikend septembra. Učesničke kategorije su: A - više operatora, B - jedan operator C - jedan operator samo FM mod, D - E7 više operatora i E - E7 jedan operator.

Savez radio-amatera Republike Srpske

Amateur Radio Union Of Republic Of Srpska

Prijavljivanje

Registrovani korisnici imaju privilegije da vide određene dijelove sajta i ostavljaju komentare na članke i forumu. Članovi SRRS se nakon registracije trebaju javiti administratoru sajta da bi dobili privilegiju člana.

Molimo Vas da prilikom registracije za korisničko ime koristite pozivni znak, a ukoliko nemate pozivni znak i želite koristiti korisničko ime po svom izboru obavezni ste ostaviti vlastito ime i prezime u formi prilikom registracije. Ukoliko ovo ne bude ispoštovano takva registracija će biti brisana iz registra. HVALA!

Poslednje registrovani

 • Kovač
 • Miha
 • davidovic
 • e73emo
 • E73SAJ

Statistika sajta

Posetioci
183
Članci
343
Broj pregleda članaka
2151416

FORUM

SRRS mapa repetitora

srrsmaparpt2010 150
logo e73dpr


e73jhi logo 150Na objavljene nezvanične rezultate Takmičarskoj komisiji je  uložena jedna žalba od strane E7C sa priloženim audio fajlom iz koga je nedvosmisleno utvrđeno da je IQ6AN davao pogrešan lokator (ili je pogrešan upisao u svoj log) što je imalo za posledicu priznavanje te veze kako E7C tako i drugim učesnicima koji su imali istu vrstu greške (pogrešno primljen lokator) sa njim.
U nastavku možete pogledati Konačne rezultate VHF KUP-a SRRS za 2016. godinu.
Pobjednicima čestitamo, još jednom zahvaljujemo svima na učešću u takmičenju i da se čujemo dogodine u isto vrijeme i na istom mjestu, a nadam se i u većem broju. Slijedi izrada plaketa i diploma te njihova distribucija.
Sve najbolje,

Predsjednik TK: Željko  - E77C