Back To Top

 • SRRS TAKMIČENJA

  U organizaciji Saveza radio-amatera Republike Srpske održavaju se takmičenja HF KUP SRRS i VHF KUP SRRS.

 • HF KUP SRRS

  HF KUP SRRS je tradicionalno takmičenje koje se održava od 1999. godine, radi se na 80m opsegu i ima međunarodni karakter. Pravo učešća u takmičenju imaju sve licencirane ARS, koje prihvataju pravila takmičenja..

 • HF KUP SRRS

  HF KUP SRRS se održava početkom mjeseca marta, petak pred prvi puni vikend. Takmičenje se održava u terminu 17:00-18:30 časova (MEZ), podijeljeno je u dva 45 minutna perioda. Kategorije učesnika su: SRRS - članovi SRRS, VS - velika snaga i MS - mala snaga za sve ostale učesnike.

 • VHF KUP SRRS

  VHF KUP SRRS se tradicionalno održava od 1999. godine. koje se održava na 2m opsegu. Takmičenje je meunarodnog karaktera. Pravo učešća u takmičenju imaju sve licencirane ARS koje prihvataju pravila takmičenja.

 • VHF KUP SRRS

  HF KUP SRRS se održava u istom terminu sa VHF IARU R1 takmičenjem, a to je prvi puni vikend septembra. Učesničke kategorije su: A - više operatora, B - jedan operator C - jedan operator samo FM mod, D - E7 više operatora i E - E7 jedan operator.

Savez radio-amatera Republike Srpske

Amateur Radio Union Of Republic Of Srpska

Prijavljivanje

Registrovani korisnici imaju privilegije da vide određene dijelove sajta i ostavljaju komentare na članke i forumu. Članovi SRRS se nakon registracije trebaju javiti administratoru sajta da bi dobili privilegiju člana.

Molimo Vas da prilikom registracije za korisničko ime koristite pozivni znak, a ukoliko nemate pozivni znak i želite koristiti korisničko ime po svom izboru obavezni ste ostaviti vlastito ime i prezime u formi prilikom registracije. Ukoliko ovo ne bude ispoštovano takva registracija će biti brisana iz registra. HVALA!

Ko je "ON-LINE"

Ko je na mreži: 377 gostiju i nema prijavljenih članova

Poslednje registrovani

 • E73RB
 • E73NYX
 • E78DM
 • E73BJB
 • E77EH

Statistika sajta

Posetioci
200
Članci
444
Broj pregleda članaka
3246806

FORUM

SRRS mapa repetitora

srrsmaparpt2010 150

Rotator mapa

wwmap
Kreirajte  mapu usmjerenja
KT antene za svoj UL

logo e73dpr


e73jhi logo 150
 
e73fde
 
BGJ Logo

HF KUP SRRS

U roku za žalbe na Nezvanične rezultate Takmičarskoj komisiji je dostavljena samo jedna koju je TK odbila. Dakle, ovim Nezvanične rezultate proglašavamo za Konačne. Pobjednicima čestitamo, svim učesnicima zahvaljujemo na učešću u želji da se i dogodine nađemo u isto vrijeme i na istome mjestu. Slijedi izrada plaketa i diploma i njihova distribucija.

Opširnije: HF KUP SRRS 2022

Poštovani učesnici HF KUP-a SRRS 2021

Obzirom da na objavljene nezvanične rezultata u Propozicijama predviđenom roku nije došla ni jedna primjedba (žalba) ostaje nam samo da  nezvanične rezultate proglasimo i  konačnim. Pobjednicima čestitamo, a svim učesnicima još jednom zahvaljujemo na učešću i naravno pozivamo sve da se dogodine sretnemo u isto vrijeme i na istom mjestu, nadam se u većem broj.


U toku je izrada diploma i plaketa koje očekujte na svoje email i PTT adrese.

Doboj, 07.04.2021.                                                                

Za Takmičarsku komisiju    

Željko Ostojić – Bapsi, E77C 

Opširnije: HF KUP SRRS 2021