Back To Top

 • SRRS TAKMIČENJA

  U organizaciji Saveza radio-amatera Republike Srpske održavaju se takmičenja HF KUP SRRS i VHF KUP SRRS.

 • HF KUP SRRS

  HF KUP SRRS je tradicionalno takmičenje koje se održava od 1999. godine, radi se na 80m opsegu i ima međunarodni karakter. Pravo učešća u takmičenju imaju sve licencirane ARS, koje prihvataju pravila takmičenja..

 • HF KUP SRRS

  HF KUP SRRS se održava početkom mjeseca marta, petak pred prvi puni vikend. Takmičenje se održava u terminu 17:00-18:30 časova (MEZ), podijeljeno je u dva 45 minutna perioda. Kategorije učesnika su: SRRS - članovi SRRS, VS - velika snaga i MS - mala snaga za sve ostale učesnike.

 • VHF KUP SRRS

  VHF KUP SRRS se tradicionalno održava od 1999. godine. koje se održava na 2m opsegu. Takmičenje je meunarodnog karaktera. Pravo učešća u takmičenju imaju sve licencirane ARS koje prihvataju pravila takmičenja.

 • VHF KUP SRRS

  HF KUP SRRS se održava u istom terminu sa VHF IARU R1 takmičenjem, a to je prvi puni vikend septembra. Učesničke kategorije su: A - više operatora, B - jedan operator C - jedan operator samo FM mod, D - E7 više operatora i E - E7 jedan operator.

Savez radio-amatera Republike Srpske

Amateur Radio Union Of Republic Of Srpska

Prijavljivanje

Registrovani korisnici imaju privilegije da vide određene dijelove sajta i ostavljaju komentare na članke i forumu. Članovi SRRS se nakon registracije trebaju javiti administratoru sajta da bi dobili privilegiju člana.

Molimo Vas da prilikom registracije za korisničko ime koristite pozivni znak, a ukoliko nemate pozivni znak i želite koristiti korisničko ime po svom izboru obavezni ste ostaviti vlastito ime i prezime u formi prilikom registracije. Ukoliko ovo ne bude ispoštovano takva registracija će biti brisana iz registra. HVALA!

Ko je "ON-LINE"

Ko je na mreži: 771 gostiju i nema prijavljenih članova

Poslednje registrovani

 • E73RB
 • E73NYX
 • E78DM
 • E73BJB
 • E77EH

Statistika sajta

Posetioci
200
Članci
444
Broj pregleda članaka
3247152

FORUM

SRRS mapa repetitora

srrsmaparpt2010 150
logo e73dpr


e73jhi logo 150
 
e73fde
 
BGJ Logo
Poštovani.
I ove godine kao i prethodnih će se održati KT takmičenje na 80m "Beogradski Pobednik 2020". Takmičenje je u organizaciji Beogradskog radio-amaterskog kluba YU1ANO a povod za održavanje takmičenja je obeležavanje godišnjice oslobođenja Beograda u I i II Svetskom ratu (01.11.1918.g. i 20.10.1944.g.) kao i popularizacija domaćih radio-amaterskih takmičenja.
Takmičenje se odžava 23.10.2020.g. (petak) sa početkom u 1700 UTC i podeljeno je u 3 perioda po pola sata (CW SSB CW). Množitelji su Srpske auto-oznake, oznake Beogradskih opština i NY. Auto-oznaka "BG" je izostavljena.
Detaljna pravila možete pogledati i preuzeti na linku https://www.yu1ano.org/BgdPobednik/KT%20BEOGRAD_pravila%202020.pdf ili na linkuhttp://radiosport.yu1srs.org.rs/HF/razno/KT%20BEOGRAD_pravila%202020.pdf
Dodatke sa uputstvima za setovanje popularnih logera možete peuzeti na linku https://www.yu1ano.org/beogradski-pobednik
Pozivamo sve radio-amatere koji su u mogućnsti, radio-amatere iz Beograda u što većem broju, da uzmu učešće u ovom takmičenju kako bi smo obeležili gore pomenute godišnjice.
Svima želimo puno uspeha, i nadmetanja u duhu HAM SPIRITa.
TK - Beogradski Pobednik 2020

Poslednje na forumu

 • Nema diskusija za prikaz