Back To Top

 • SRRS TAKMIČENJA

  U organizaciji Saveza radio-amatera Republike Srpske održavaju se takmičenja HF KUP SRRS i VHF KUP SRRS.

 • HF KUP SRRS

  HF KUP SRRS je tradicionalno takmičenje koje se održava od 1999. godine, radi se na 80m opsegu i ima međunarodni karakter. Pravo učešća u takmičenju imaju sve licencirane ARS, koje prihvataju pravila takmičenja..

 • HF KUP SRRS

  HF KUP SRRS se održava početkom mjeseca marta, petak pred prvi puni vikend. Takmičenje se održava u terminu 17:00-18:30 časova (MEZ), podijeljeno je u dva 45 minutna perioda. Kategorije učesnika su: SRRS - članovi SRRS, VS - velika snaga i MS - mala snaga za sve ostale učesnike.

 • VHF KUP SRRS

  VHF KUP SRRS se tradicionalno održava od 1999. godine. koje se održava na 2m opsegu. Takmičenje je meunarodnog karaktera. Pravo učešća u takmičenju imaju sve licencirane ARS koje prihvataju pravila takmičenja.

 • VHF KUP SRRS

  HF KUP SRRS se održava u istom terminu sa VHF IARU R1 takmičenjem, a to je prvi puni vikend septembra. Učesničke kategorije su: A - više operatora, B - jedan operator C - jedan operator samo FM mod, D - E7 više operatora i E - E7 jedan operator.

Savez radio-amatera Republike Srpske

Amateur Radio Union Of Republic Of Srpska

Prijavljivanje

Registrovani korisnici imaju privilegije da vide određene dijelove sajta i ostavljaju komentare na članke i forumu. Članovi SRRS se nakon registracije trebaju javiti administratoru sajta da bi dobili privilegiju člana.

Molimo Vas da prilikom registracije za korisničko ime koristite pozivni znak, a ukoliko nemate pozivni znak i želite koristiti korisničko ime po svom izboru obavezni ste ostaviti vlastito ime i prezime u formi prilikom registracije. Ukoliko ovo ne bude ispoštovano takva registracija će biti brisana iz registra. HVALA!

Ko je "ON-LINE"

Ko je na mreži: 288 gostiju i nema prijavljenih članova

Poslednje registrovani

 • E73RB
 • EverettWoult
 • E73NYX
 • E78DM
 • E73BJB

Statistika sajta

Posetioci
201
Članci
438
Broj pregleda članaka
3156460

FORUM

SRRS mapa repetitora

srrsmaparpt2010 150
logo e73dpr


e73jhi logo 150
 
e73fde
 
BGJ Logo
Poštovani članovi SRS i SRV a naročito  KT takmičari.
Dužnost mi je da vas obavestim da je IO radio-kluba "Novi Beograd" YU1FJK doneo odluku da se KT takmičenje na 80m Novi Beograd 2017 neće održati ove godine.

Obrazloženje:
Takmičenje je bilo zamišljeno kao doprinos radio-kluba sveopštim svečanostima povodom dana Novog Beograda i sa takvim ciljem je bilo održavano dugi niz godina. Zadnjih par godina nema razumevanja niti zainteresovanosti od strane lokalne samouprave prema ovoj našoj aktivnosti tako da je i sam cilj izgubio smisao pa je i odluka takva kakva je.

Želeo bih da se zahvalim u ime radio-kluba svima koji su ovih godina podržavali našu aktivnost a što se tiče budućnosti razmotrićemo kakav će naš stav biti u odnosu na ovo ili neko slično takmičenje.
Ima dosta aktivnosti u aprilu mesecu pa vam svima želim puno uspeha.
Molim vas da u svojim klubovima prenesete ovo saopštenje.
U ime RK
Menadžer takmičenja
Pozdrav
Colja Zvonko YT1WA      

Poslednje na forumu

 • Nema diskusija za prikaz