Back To Top

 • SRRS TAKMIČENJA

  U organizaciji Saveza radio-amatera Republike Srpske održavaju se takmičenja HF KUP SRRS i VHF KUP SRRS.

 • HF KUP SRRS

  HF KUP SRRS je tradicionalno takmičenje koje se održava od 1999. godine, radi se na 80m opsegu i ima međunarodni karakter. Pravo učešća u takmičenju imaju sve licencirane ARS, koje prihvataju pravila takmičenja..

 • HF KUP SRRS

  HF KUP SRRS se održava početkom mjeseca marta, petak pred prvi puni vikend. Takmičenje se održava u terminu 17:00-18:30 časova (MEZ), podijeljeno je u dva 45 minutna perioda. Kategorije učesnika su: SRRS - članovi SRRS, VS - velika snaga i MS - mala snaga za sve ostale učesnike.

 • VHF KUP SRRS

  VHF KUP SRRS se tradicionalno održava od 1999. godine. koje se održava na 2m opsegu. Takmičenje je meunarodnog karaktera. Pravo učešća u takmičenju imaju sve licencirane ARS koje prihvataju pravila takmičenja.

 • VHF KUP SRRS

  HF KUP SRRS se održava u istom terminu sa VHF IARU R1 takmičenjem, a to je prvi puni vikend septembra. Učesničke kategorije su: A - više operatora, B - jedan operator C - jedan operator samo FM mod, D - E7 više operatora i E - E7 jedan operator.

Savez radio-amatera Republike Srpske

Amateur Radio Union Of Republic Of Srpska

Prijavljivanje

Registrovani korisnici imaju privilegije da vide određene dijelove sajta i ostavljaju komentare na članke i forumu. Članovi SRRS se nakon registracije trebaju javiti administratoru sajta da bi dobili privilegiju člana.

Molimo Vas da prilikom registracije za korisničko ime koristite pozivni znak, a ukoliko nemate pozivni znak i želite koristiti korisničko ime po svom izboru obavezni ste ostaviti vlastito ime i prezime u formi prilikom registracije. Ukoliko ovo ne bude ispoštovano takva registracija će biti brisana iz registra. HVALA!

Ko je "ON-LINE"

Ko je na mreži: 71 gostiju i nema prijavljenih članova

Poslednje registrovani

 • E73RB
 • E73NYX
 • E78DM
 • E73BJB
 • E77EH

Statistika sajta

Posetioci
200
Članci
443
Broj pregleda članaka
3209252

FORUM

SRRS mapa repetitora

srrsmaparpt2010 150

Rotator mapa

wwmap
Kreirajte  mapu usmjerenja
KT antene za svoj UL

logo e73dpr


e73jhi logo 150
 
e73fde
 
BGJ Logo

Propozicije ostalih takmičenja

SAVEZ RADIO AMATERA SRBIJE
RADIO KLUB "BAGDALA" YU1ADO
Pravila KT takmičenja "VIDOVDAN 2019"

I ORGANIZATOR: U okviru proslave Dana opštine Kruševac - Vidovdana Radio klub "Bagdala"- YU1ADO organizuje KT takmičenje "Vidovdan 2019".

II UČESNICI: Sve licencirane ARS iz zemlje i inostranastva

Opširnije: "VIDOVDAN 2019"

Poštovani,

Ovim putem vas pozivamo da i ove godine uzmete učešće u KT  takmičenj u "CQ Vojvodina" koje se održava u  organizaciji Radio kluba "Mužlja" YU7GMN i Radio kluba Novi Sad YU7BPQ.

Takmičenje se ove godine održava 19. oktobra od 19:00 do 19:59 po lokalnom vremenu, u dva perioda (CW i SSB). Množitelji su WAS oznake opština sa područja Vojvodine.

Podršku za rad u KT takmičenju "CQ Vojvodina" imate u logovima: DX Log, N1MM, TR4W, za koje vam prosleđujemo i fajlove za podešavanje okruženja. Zbirni list odnosno zaglavlje iz takmičarskog dnevnika treba da izgleda kao na primerima koji se nalaze u prilogu, a sve neophodne fajlove, uključujući i pravilo takmičenja, možete preuzeti u ZIP fajlu u nastavku.

Očekujemo vaše učešće u takmičenju.

Srdačan pozdrav,

Takmičarska komisija KT  takmičenja "CQ Vojvodina"

Opširnije: Poziv za učešće u KT...

ScwC logo 300px yuotc100

U toku marta za ljubitelje domaćih kt takmičenja možemo najaviti i preporučiti dva tradicionalna 80 m takmičenja. Takmičenje SCWC-a koje se održava 17. marta i takmičenje YUOTC-a "Veteran 2017" koje se održava 31. marta.
Propozicije za oba takmičenja možete preuzeti na linkovima u nastavku priloga.

Opširnije: Takmičenja u najavi