Na osnovu člana 23. Statuta SRRS i člana 4. poslovnika o radu Skupštine SRRS sazivam XXI redovnu sjednicu Skupštine SRRS i upućujem

 

P O Z I V

Radio-klubovima/delegatima

 

da preko svojih delegata prisustvuje istoj. Planirani datum održavanja sjednice je 14. novembar (subota), a sjednica je predviđena da se održi on line. Razlog on line održavanja sjednice je zbog novonastalog pogoršanja epidemiološke situacije u Republici Srpskoj, a nakon konsultacija rukovodstva Saveza, UO i predstavnika Ministarstva zdravlja i Zavoda za javno zdravstvo Republike Srpske, odlučeno je da se Sjednica održati putem aplikacije Viber (Viber konferencija), sa početkom u 11 časova.
Ujedno Vas obavještavam da su vaši delegati obavezni dostaviti sekretaru Saveza na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. verifikacioni listić ovjeren od strane odgovornog lica kluba kojeg predstavljaju u Skupštini, sa brojem jednog telefona koji će služiti kao viber kontakt kluba, tj. direktnog člana Saveza, za on line sjednicu, najkasnije do 10.11.2020. godine.
Dana 02.11.2020. godine, sekretar Saveza će dostaviti materijale na email adrese klubova i u email grupu UO SRRS.

Trebinje, 02.11.2020. godine

Predsjednik Skupštine SRRS     

     Slobodan dr Prtilo, E73DR