ACLhamfest mE74ACL U organizaciji Radio kluba "Gradiška"  21.10.2012 u Gornjim Podgradcima, Gradiška,  održan je Hamfest - druženje radio-amatera. Mimo svih naših očekivanja druženju je prisustvovalo preko 80 radio-amatera iz Hrvatske ( iz Zagreba, Bjelovara, Nove Gradiške, Jasenovca...), Federacije BiH (Cazin, Bihać...) i Republike Srpske (Banja Luka, Prijedor, Doboj, Srbac, Novi Grad, Kozarska Dubica, Laktaši...).
U cilju usavršavanja radio-amaterskih operatora, pored druženja, održana su i dva predavanja na teme "Radio-amaterske satelitske komunikacije" (predavač Željko 9A2EY) i "Rad preko meteorskih rojeva i refleksijom od mjesec" (predavač:Zdravko E73AR), koja su bila zapažena od većine učesnika te se nadamo skorom efektu tj. boljoj aktivaciji E7 stanica ovim vrstama rada.


Tu je bio i nezaobilazni radio buvljak pa je poneko nešto i kupio ili prodao od opreme. Nakon predavanja uz dobru hranu (glavni majstor Dado E78BDB) i piće nastavljeno je druženje sve do 18 časova.
Ovim putem želimo da se zahvalimo svim učesnicima na dolasku i nadamo se da smo opravdali vaša očekivanja. Ukoliko nam finansije dozvole ovo druženje će prerasti u redovnu manifestaciju Radio kluba "Gradiška".
Uskoru će se pojaviti i video materijali koje pripremaju kolege iz Cazina na sajtu youtube.com, o čemu ćemo vas obavjestiti ovdje.

Informacija: Milenko Karapetrović E74KM    


Very Simple Image Gallery:
Could not find folder /var/www/vhosts/hamradiors.org/httpdocs/images/slideshow/verysimple/E74ACL10_12/