e7ttU januarskom broju časopisa "CQ" objavljeni su konačni rezultati prošlogodišnjeg (2016. god) takmičenja CQ WW VHF.  E7TT, Radio klub "Trebinje" je učestvovao u ovom takmičenju u kategoriji 50Mhz (SO), a takmičenje je odradio Zoran E73S, kome je ovo takmičenje jedno od obaveznih već duži niz godina.
Informacija o osvajanju drugog mjesta u WW plasmanu na 6m je stigla kao "šlag na tortu" za ostale, takođe veoma značajne uspjehe Kluba na ovom opsegu u 2016. godini. U IARU R1 50 MHz je osvojeno 6. mjesto u MO kategoriji u konkurenciji oko 120 stanica, u "Tesla memorijal 50 MHz" ponovljen je rezultat  iz 2015. godine, osvojeno je prvo mjesto u kategoriji "NON YU" , a u takmičenju "YO7VS memorijal" je osvojeno treće mjesto u kategoriji "MO". Ovo je ponovljeni uspjeh, jer je Zoran, E73S 2014. godine već osvojio 2. mjesto u CQ WW VHF  u kategoriji 50 MHz na svoj lični znak.
Ovim visokim plasmanima Radio klub "Trebinje" je još jednom potvrdio lidersku poziciju među E7 stanicama na opsegu 50 MHz ali i u regionu.

Kompletne rezultate možete pogledati na ovom linku .